[오늘의 생활영어] 센스있는 영어 작별 인사를 배워보자 > 오늘의 생활영어

본문 바로가기

사이트 내 전체검색

오늘의 생활영어

[오늘의 생활영어] 센스있는 영어 작별 인사를 배워보자

페이지 정보

작성자 작성일23-02-14 14:03 조회523회 댓글0건

본문

https://youtu.be/5hNToOwOaiQ 

It’s three already?
벌써 세 시예요?

I lost track of time.
시간 가는 줄 몰랐네요.

So did I.
저도요.

When do you have to pick up your kids?
아이들 언제 데리러 가야 해요?

They get out at 3:30.
세 시 30분에 끝나요.

When are you getting off work?
언제 퇴근해?

Are you leaving now?
지금 퇴근해?

I think I got to go now.
이제 가야겠어요.

It was nice talking with you.
이야기 나눠서 좋았어요.

I would love to have you over for coffee next time.
다음에 커피 한 잔 하면 좋겠어요.

Have a good rest of the day!
남은 하루 잘 보내요!

• 페이스북으로 보내기
  • 트위터로 보내기
  • 구글플러스로 보내기

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.